If it doesn't challenge you, it won't change you

 Ohjaajat

Maria Junno

Omistaja ja ohjaaja. Urheiluhieroja, liikunta-alan ammattitutkinto, kokenut liikunta-alan yrittäjä.

"Tanssin eri tyylit ovat kiehtoneet minua pikku tytöstä saakka. tanssiessa ei ole oikeata tai väärää, on vain sinun oma tyyli, jonka saa päästää valloilleen. Studio Flow mahdollistaa uudet tuulet. Ohjaaminen on minun intohimo ja parhaita hetkiä ovat asiakkaiden löytämät oivallukset esimerkiksi joogan rentoutumisen saloihin."


Taina Hakanen

Oma into tanssin pariin löytyy puhtaasta rakkaudesta lajiin 💓 Oman kehon kanssa työskentely on niin palkitsevaa ja aina uutta antavaa - koskaan ei ole valmis! Oma tausta on aikanaan lähtenyt rytmisestä voimistelusta, jatkunut joukkuevoimistelun valmentamisen puolella ja sieltä monien tanssikurssien ja edelleen jatkuvan kouluttautumiseen kautta tähän päivään. Varsinainen päivätyö menee fysioterapeuttina toimiessa, mikä luo vahvaa pohjaa motoristen taitojen, kehon hallinnan ja hahmottamisen ohjaamiselle ihan pienistä ihmisen taimista alkaen. Tanssin riemun ja oivaltamisen jakaminen antaa ihanasti virtaa päivään!

Salla- Maria Hyry

Studio Flow:n kouluttama ohjaaja. Ohjaa tankotanssia, rengasakrobatiaa sekä ilmajoogaa.

"Aloitin tankotanssin harrastamisen 2014 ja pian innostuin myös rengastrapetsista ja ilmajoogasta. Tunteja aloin ohjaamaan keväällä 2017. Parasta näissä lajeissa on luovuus ja itsensä haastaminen. Tunneillani on rento ja kannustava ilmapiiri!!"


Matleena

Matleena on ollut lasten tankotunneilla apuopena, sekä ohjaa kausittain TikTok ja muita tanssitunteja  

Anni Rossi

Ohjauksen peruskoulutus, akrobatian lajitaidon koulutus, akrobatian tuomarikoulutus. Liikkunut paljon lapsesta saakka monipuolisesti; tanssinut, juossut ja käynyt salilla. Harrastanut tankotanssia 6 vuotta. Ohjannut akrobatiaa 5 vuotta. 

Leevi "Leval" Lehtonen

Leevi on harrastanut tanssia 7 vuotta ja suurimpana rakkautena on ShowTanssi 

 Leevi on osallistunut kolmesti Power Mover kilpailuun, kahdesti ryhmän kanssa ja kerran soolona. Soolona Leevi sijoittui kaikista suomen kouluista osallistuneista kilpailijoista kolmanneksi! Huikea pronssi 🥉⭐️
Uusimpana tavoitteena Leevillä on Jyväskylän HIPHOP SM kisaryhmä 🤩 Leevi hurmasi Suomen 2020 Talent ohjelmassa pärjäten vielä kärkikahinoissa!