If it doesn't challenge you, it won't change you

 Ohjaajat

Maria Junno

Omistaja ja ohjaaja. Urheiluhieroja, liikunta-alan ammattilainen, kokenut liikunta-alan yrittäjä.

"Tanssin eri tyylit ovat kiehtovia. Kolme vuotiaana aloitin baletin. Sen jälkeen taisi tulla jazz ja hiphop. Tanssityylit ovat vaihtuneet, mutta tanssi on ollut suuri osa minua aina. Jokainen on tanssijana täydellinen yksilö ja mitä enemmän luotat omaan intuitioon sitä kauniimmaksi tanssisi tulee. Tällä hetkellä pidän eniten feminiinisestä tyylistä. Tykkään tehdä ja opettaa erilaisia koreografioita. Samalla oma mieli saa tauon ja oma minä voimaantuu. Saman tunteen kun saa välitettyä mahdollisimman monelle olisi se minulle suuri onnistuminen. Tanssin tuoma hyvä olo jatkuu mielessä treenin jälkeen"


Milla Laukkanen

  • Milla on jo pienestä pitäen ollut kiinnostunut kaikesta voimisteluun ja temppuiluun liityvästä. 6-vuotiaana hän aloitti telinevoimistelun ja vuonna 2016 hän vaihtoi lajinsa tankotanssiin. Siitä lähtien Milla on tanssinut Studio Flowlla välillä kokeillen myös ilmajoogaa ja rengasstrapetsia. Milla aloitti ohjauksen Flowlla vuonna 2020 ja telinevoimistelussa ohjauskokemusta on karttunut jo vuodesta 2017. Milla on tankotanssija ahkera treenaaja ja notkeutta vaativat liikkeet ovat hänen bravuureitaan. Milla on treenannut 20-21 talven Ruotsissa. Millan tunnilla pääset kokeilemaan siis myös Ruotsin oppeja 🤩

Johanna Kinanen

Aloitin joogan harrastamisen 17-vuotiaana ja tankotanssin 20-vuotiaana. Pidin Jyväskylässä ensimmäiset tankotanssitunnit ja perustin pienen salin, sillä kaupungissa laji oli uusi eikä ohjaajia ollut. Itseäni on kiinnostanut eniten performatiivisuus ja taide, joten myin salin (nyk. RSP) ja lähdin kouluttautumaan taiteen saralla.

Olen kuitenkin pitänyt ohjaamisen mukana taideopintojen ajan ja tyylini on tahallisen hidas sekä keskittyvä. Olen sanonut olevani ruohonjuuritason taiteilija ja sanoisin olevani myös ruohonjuuritason ohjaaja, jossa rauhallinen tekeminen luo vahvaa pohjaa omille havainnoille."

Miisa Manninen

Miisa on Studio Flown kouluttama tankotanssin ohjaaja. Miisa on ahkera treenaaja ja kotoakin löytyy oma tanko. Miisa ohjaa sekä alkeis- että jatkotason lasten tankotunteja. Miisan tunneilta lähdetään kotiin hymyhuulilla  

Matleena Junno

Matte on ohjannut Flown leireillä ja lasten tunneilla jo useamman vuoden. Alle kouluikäisten tunnit on Matleenan lemppareita sekä tanssien että temppuillen

Minnie Grön

Minni on akrobatian taituri ja käsilläseisontamestari. Minnin iloinen preesens pursuaa tekemisen iloa!

   

Anni Rossi

Ohjauksen peruskoulutus, akrobatian lajitaidon koulutus, akrobatian tuomarikoulutus. Liikkunut paljon lapsesta saakka monipuolisesti; tanssinut, juossut ja käynyt salilla. Intohimoinen tankotanssija ja akrobatianvalmentaja. 

Leevi "Leval" Lehtonen

Kokemusta esiintymisestä ja tanssin eri lajien harrastamisesta jo yli 8 vuoden ajalta.

Leevi on harrastanut tanssia nuoresta asti. Ensimmäisille tanssitunneille Leevi päätyi 8-vuoden iässä äidin ehdotuksesta. Leevi on osallistunut moniin erilaisiin kisoihin ja tapahtumiin. Elämänsä kohokohtana Leevi pitää TV-ohjelma Talent Suomeen osallistumista, jossa Leevi tanssi itsensä finaaliin asti.

Ohjaaja kokemusta Leeviltä löytyy jo kolmen vuoden ajalta.

Tällähetkellä Leevi harrastaa itse tanssia Jyväskylän Tanssiopistolla, jossa Leevi on nyt kolmatta vuotta. Jyväskylän tanssiopistolla Leevi on ollut mukana kahdessa SM- Hiphop kisa pienryhmässä.

Leevin päälaji on Hiphop.