I dance because I love my body, not because I hate it.

 Säännöt 

Ilmoittautuessasi kursseille hyväksyt Studio Flow:n säännöt. Kaikille kursseille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautumiset tehdään ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta. Asiakas huolehtii että tiedot ovat ajan tasalla. Lue täältä asiakkaan tietoturvaan liittyvät säännöt!!

Kurssipaikat
Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarjoamme jonotuspaikkoja täynnä oleviin ryhmiin. Lukukausimaksu on sitova. Studio Flow ei palauta lukukausimaksua, mikäli oppilas keskeyttää kurssin.

Poissaolojen korvaus
Asiakas voi korvata poissaolot toisella samanpituisella tunnilla saman kauden aikana, mikäli tunnilla on ylimääräinen paikka vapaana. Poissaoloja ei voi käydä korvaamassa etukäteen. Suosittelemme olemaan yhteydessä korvaavan tunnin opettajaan hyvissä ajoin ennen korvaamista.

Laskutus ja kurssimaksut
Tanssikauden kurssimaksut maksetaan verkossailmoittautumisen yhteydessä. Palautamme kausimaksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kolmen viikon sisällä liikuntakiellon alkamisesta jotta voimme suorittaa palautuksen. Sairastapauksia jotka ovat neljä viikkoa tai alle ei korvata.

Vakuutus
Oppilaitamme ei ole vakuutettu, hoidathan vakuutukset kuntoon! Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.

Kursseista
Mikäli kurssi ei toteudu ja se perutaan Studio Flown toimesta, palautetaan kausimaksu. Tunnit ovat tauolla yleisinä lomaviikkoina (syys-, hiihtoloma) sekä pyhäpäivinä. Matkapuhelimet on pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Emme vastaa asiakkaiden henkilökohtasista tavaroista.

Yleistä
StudioFlowlla on oikeus käyttää esiintymisissä otettuja kuvia. StudioFlow voi dokumentoida tanssitunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa ja nettisivuilla. Ilmoita kirjallisesti ohjaajalle, jos et anna lupaa kuvamateriaalin käyttöön.
Pidätämme kaikki oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin.
StudioFlow pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Lisätietoja säännöistämme saat puhelimitse 0407030314