If you stumble, make it part of the dance

❈ Tankotanssi

Tankotanssi on kehonhallintaa ja liikkuvuutta tehokkaasti harjoittava liikuntamuoto. Siinä yhdistyvät taiteellisuus ja voimankäyttö tavalla, joka tempaa mukaansa lähes jokaisen lajiin tutustujan. Tarjoamme kursseja aina alkeistasosta jatkotason kursseihin asti. Tankotanssi soveltuu kaiken tasoisille liikkujille, eikä aikaisempaa liikuntataustaa vaadita.

Lapset 5- vuotiaasta alkaen ovat tervetulleita tankotanssitunneillemme.


❈ Ilmajooga

Ilmajoogassa perinteinen jooga saa uuden ulottuvuuden liinan avulla, jolloin kehonhallinta, kehon hahmottaminen ja liikkuvuusharjoittelu tehostuvat ja liikkeet voidaan tehdä turvallisemmin, helpommin ja monipuolisemmin.

Ilmajoogan avulla saat helpotusta mm. niska- ja hartiaseudun vaivoihin ja kokonaisvaltainen hyvinvointisi lisääntyy.

Asiakkailta kuultua:

"juoksutekniikkani on parantunut huimasti"                           olen oppinut huoltamaan kehoani ja rentoutumaan"        "ryhtini on parantunut, aivan kuin olisin kasvanut lisää pituutta"


 Rengasakrobatia

Akrobatiaa ilmassa roikkuvan rengastrapetsin varassa. Renkaan avulla pääset toteuttamaan sisäistä apinaasi ja haasteita riittää niin vasta alkajille, kuin jo kokeneemmillekin rengastemppuilijoille. Tunneillamme kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen, joten näille kursseille asiakkaan minimi pituus tulee olla 150cm.
 KiddieJam

KiddieJam on suomalaisten tanssin opiskelijoiden ja opettajien luoma alle kouluikäisten lasten tanssitunti. Tunneilla tempaudutaan monien eri tanssilajien pariin mm. hiphop, baletti, disko, paritanssi, kansantanssi. Kaikki tapahtuu mukavasti leikin varjolla ja yhtä tanssilajia keritään tehdä useammalla tunnilla, jotta pienillekin asiat käy tutummaksi. Tunnit sidotaan tuttuun alotukseen ja lopetukseen, jotka kantavat läpi kauden. Näin lapsen on helpompi hahmottaa tunnin kulkua! Ja hei pojatkin todellakin tervetuloa 😉

Tänä vuonna Kiidie Jam tunnin tilalla on Prinsessojen ja Prinssien Jamit, tunti on suunniteltu 4-7 vuotiaille sopivaksi ja sisältää sekä tanssia että leikkiä. 


 

❈ Dance4Teens

Leevi Lehtosen ohjaama tanssitunti. Showtanssitunti yli 8vuotiaille. Koreografiat vaihtelevat tunnilla suosituimpien bisien tahdittamana


❈ Twerkkaus

Twerkkaus, eli pepputanssi eli twerking :) Tunnilla opetellaan twerkkauksen eri liikkeitä sekä tanssitaan koreografiaa. Polvisuojat on hyvä varata tunnille mukaan, koska olemme paljon lattiatasossa. Myös löysät housut tai shortsit ovat hyvät, jotta peppu pääsee heilumaan ja pääset sheikkaan kaikki huolet pois!